torsdag 13 maj 2010

Fixa snyggaste fuskbrännan!

Eftersom solen inte verkar komma på ett tag så tänkte jag tipsa om hur man får det bästa resultatet för en fuskbränna. ;)
steg 1:
BORSTA KROPPEN
borsta kroppen gör du för att få bort döda hudceller. Bästa resultat blir om du borstar huden när den är torr, så passa på innan du duschar. Om du upprepar detta varje dag kommer din hud bli mjukare och lenare än någonsin!
steg 2
SKRUBBA LOSS
Bäst fuskbränna utan fläckar eller ränder får du om du skrubbar huden innan. Allra bäst är att investera en skrubbcream som du använder i duschen.
steg 3
ÅTERFUKTA
Ett annat smart knep för en jämn fuskbränna är att återfukta huden ordentligt först. Massera in en bodylotion över hela kroppen. koncentrera dig särskilt på armbågarna, fötterna, knän och händer eftersom de oftast är torrare än resten av kroppen. om du återfuktar regelbundet kommer färgen att hålla bättre.
steg 4
BENEN
Dags att börja smörja in med BUS! Börja med att smörja in fötterna och arbeta dig uppåt. Tänk på att din hud bara kan ta upp en liten mängd cream i taget, så applicera hellre flera små mängder än en stor klick.
steg 5
ARMAR OCH KROPP
Nu är det dags för armarna, magen och ryggen att få sig en färg! Ryggen är alltid kneppig att komma åt, så be någon att hjälpa dig. Glöm heller inte att smörja in halsen, upp mot hakan. När du är klar med hela kroppen, gnugga handflatorna rena så att dom inte blir solbrända. Det ser nämligen bara onaturligt ut.
steg 6
FINPUTSNING
Känner du dig färdig så ska du kolla så du inte hittar några ränder eller fläckar. Då kan du ta lite mer när första lagret torkat och smörja in ytterligare ett lager. Men gnugga inte, risken är stor att missfärgningen blir ännu mer markant då. Glöm inte att de flesta brun utan sol behöver 20 min för att torka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar